---
Все буде Україна!
Go back

10 июня - День работников легкой промышленности

09.06.2018
10 июня - День работников легкой промышленности
Професійне свято працівників легкої промисловості за традицією відзначається кожної другої неділі червня. Воно було засноване Указом Президента України від 09 червня 1994 року.

Цей день - професійне свято працівників легкої промисловості. Саме завдяки їм населення областей і міст має можливість купувати якісну продукцію місцевого виробництва.

З цим святом прийнято вітати не тільки нинішніх фахівців галузі, а й її ветеранів, які заклали фундамент сучасного розвитку легкої промисловості, зробили її технологічно досконалою, більш безпечною і різноманітною.

Українське виробництво з кожним роком набирає обертів. З'являється все більше місцевих дизайнерів, а також національних брендів, які складають конкуренцію іноземним маркам. Хутряні вироби, взуття, текстильна продукція - не гірше, ніж на міланських подіумах!

Завдяки такому активному розвитку галузі все більше українців вибирають вітчизняного виробника. А вибирати є з чого: хочете з перламутровими ґудзиками, хочете без, з хутром або рюшами, зі шкіри та замші, вишиванку або вечірню сукню, чобітки, в'язані черевички з помпончиками - все, що душі завгодно.

 Величезний асортимент дитячої продукції з популярним нині тегом "made in Ukraine" щорічно презентується на головній вітчизняній галузевій події - виставці Children's Fashion Fair. Мабуть, це наймасштабніший майданчик, де можна познайомитися не тільки з аксакалами індустрії, а й з новачками ринку - молодими брендами і дизайнерами-початківцями . В мережі є багато українських гральних автоматів на реальні гроші , але вибирати треба з розумом. Классичні слоти типу полуничок чи бук оф ра користуються великою популярністю. Тому краще починати з демо версій, які є в інтернеті.

Цього року виставка пройде з 11 по 13 вересня в Міжнародному виставковому центрі, ст.м. "Лівобережна".

У День працівників легкої промисловості залишається сказати спасибі місцевим майстрам за красиву, модну і якісну продукцію українського виробництва!

Follow us:

JOIN FAIR