---
Все буде Україна!
Go back

Представляємо нового учасника виставки - ТМ Еволюшн - виробника дитячого одягу

16.07.2018

ТМ Еволюшн - це фабрика з Хмельницького, яка динамічно розвивається і має більше 10 років досвіду роботи в області створення дитячого одягу.

На початку свого творчого шляху компанія представляла собою невелике швейне підприємство. Сьогодні ж - це підприємство з потужним виробничим потенціалом.

Мета компанії- запропонувати своїм споживачам якісний і модний одяг.

Основні цінності: високі стандарти якості, функціональність і почуття стилю.

Дитячий одяг ТМ Еволюшн - це зручні, практичні і модні речі одночасно.

ТМ Еволюшн пропонує великий асортимент верхнього одягу для хлопчиків і дівчаток на будь-яку пору року. Яскраві, практичні комбінезони-трансформери, конверти для новонароджених, костюми і курточки і багато іншого. Одяг виготовлений ​​з якісних матеріалів, які не пропускають вітер, але при цьому шкіра дитини «дихає».

Також ТМ Еволюшн надає колекцію трикотажного білизни. Трусики, маєчки, трикотаж для новонароджених, трикотаж для сну з м'яких натуральних тканин. Матеріали, які використовує компанія в своїх колекціях, мають відповідні сертифікати якості, а також необхідні висновки, видані державними санітарно-гігієнічними органами.

Головна політика компанії Еволюшн - постійно вдосконалюватися, еволюціонувати, йти вперед і радувати своїх покупців.

Запрошуємо вас познайомитися з повним асортиментом продукції, а також з командою ТМ Еволюшн на виставці дитячої моди CHILDREN'S FASHION FAIR, яка відбудеться 11-13 вересня 2018 року в Києві.

Follow us:

JOIN FAIR