---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Команда BABY EXPO – у Вінниці

11.12.2018

Наприкінці листопада ми потрапили у справжню весну. Не за календарем – за емоціями і станом душі городян. Команда BABY EXPO – у Вінниці.

Здавна цей промисловий та адміністративний центр області був одним з найпотужніших в Україні. А п’ять років тому, за підсумками рейтингу журналу «Фокус», Вінницю визнано найкращим містом для життя.

Набувши європейських рис, місто дедалі росте і розвивається: розширює інфраструктуру підтримки підприємництва, будується, народжує дітей і створює для них комфортні умови життя і відпочинку.

Надворі – пізня, трохи незатишна осінь, а на вулиці – тьма дітей. Тепло і гарно одягнуті та взуті, ніби щойно з виставки BABY EXPO, вони відпочивають з мамами у скверах і на ігрових майданчиках, відвідують кав’ярні з тістечками на кшталт європейських, які тут – на кожному кроці, і заполоняють ігрові зони в торгових і відпочинкових центрах. Паралельно відвідують магазини дитячих товарів і залюбки приміряють (що не дуже властиве дітям) усе, що впаде мамам в око.

Дитячих магазинів у Вінниці неймовірно багато. Заздалегідь склавши план вояжу команди BABY EXPO, ми сумнівалися, що встигнемо за день об’їхати усі. Але нам це вдалося. Не без сторонньої допомоги.

Наша подорож не була б такою мобільною, а за емоційним настроєм сонячною і теплою, якби не підтримка водія-таксиста. Він не лише добре орієнтувався у розташуванні по місту дитячих магазинів, а й привніс позитивний заряд енергії, який безперечно сприяв нашій плідній роботі.

Ось що таке – одразу закохатися в місто! Команді BABY EXPO у Вінниці подобалось усе: і безліч дитячих магазинів, і багато торгових центрів, і зацікавлені інформацією про виставку та умовами участі господарі, і привітні продавці, які залюбки брали буклети і контактували з нами. Ба навіть добре освітлені ввечері вулиці і сквери привносили у наш робочий візит до Вінниці особливі гостьові нотки з присмаком кави та запашних з пилу-жару круасанів.

Ми відвідали потужні торгові центри: Квадрат, Жовтень, Чотири сезони, Мегамолл, Магігранд, Квартал, Мир, Скай парк. А ще «отримали» ШОК і навіть «зійшли» на Подіум. У них представлено багато мережевих магазинів з товарами для дітей: Бембі, Чудо острів, Будинок іграшок, Шкет, Антошка, Носорог, СНІССО.

Потішили, підняли настрій, а часом і розсмішили нас магазини і магазинчики кумедними назвами – закличними для батьків і цікавими для дітей: Кузя, Пузя, Пімкі, Крокотоп, Бембік, Івашко, Пан Коцький, Кнопа, Левенятко, Гном, Мальвіна, Вовочка, Грайко та Знайко. Із мінусів – ми зустріли лише один магазин із колясками, розташований у торговому центрі.

Які плюси? Неймовірно великий вибір товару. Якісного. Недешевого та за помірну ціну. І, звісно, вдало підібраний персонал: добродушні, відкриті до спілкування продавці, які добре знаються на щонайменших тонкощах свого товару. Ця тенденція простежувалася навіть у найдрібніших торгових точках на базарах. Хочешь полюбоваться, как жарко трахают лесбиянок в их сладкие дырочки, и они стонут от наслаждения? Здесь https://лесби.net/categories настоящее порно лесби , которое точно по-серьезному разгорячит твою фантазию, и долго не позволит уснуть.

Зустрічі з нами однаково щиро раділи наші давні друзі – багаторічні учасники виставки BABY EXPO – і зовсім молоді підприємці, які вперше братимуть участь у березневій BABY EXPO 2019.

Віват, Віннице! Нехай тебе так само люблять і у майбутньому дбають про твоє процвітання ті, про кого ти дбаєш сьогодні – діти.

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки