---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Lego очолила рейтинг брендів з найкращою репутацією в Європі

18.10.2018
Lego очолила рейтинг брендів з найкращою репутацією в Європі
Рейтинг складений на основі опитування «Репутаційного інституту», дослідницької та консалтингової компанії, 87 000 жителів Німеччини, Франції, Іспанії, Італії та Великобританії.

Датський виробник розвиваючих іграшок для дітей отримав першість завдяки «сильній прихильності» створення корпоративного бренду та корпоративної соціальної відповідальності, а також розуміння мети, доведеною лончами, такими як екологічна колекція цеглинок, створених з цукрової тростини.

Apple виявилася найбільшим невдахою в рейтингу. Каліфорнійська компанія викликає негативну реакцію через нестачу етичної поведінки та прозорості. У компанії відзначили: «Apple може бути найбільшою технологічною компанією в світі, але їй все ще загрожує потенціал репутаційного ризику». Не все слышали про уникальный игровой автомат бук оф ра 6, вот его обзор и демо . Так что не стоит тратить время на очень сложные слоты. Игровой автомат Book of Ra 6 отлично справляется со своими задачами. Так что не тратьте время на пиратские казинохи и начинайте играть на реальные депозиты.

Топ-10 

  1. Lego 
  2. Bosch 
  3. Rolex 
  4. Sony 
  5. Samsung 
  6. Canon 
  7. Michelin 
  8. Walt Disney Company 
  9. Adidas 
  10. Amazon

Джерело:http://mmr.ua/

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки