---
Все буде Україна!
Повернутися назад

DW-Toys підготував та видав книгу помічницю для педагогів та батьків по грі з Hama -мозаїка

09.11.2017
DW-Toys підготував та видав книгу помічницю для педагогів та батьків по грі з Hama -мозаїка
DW-Toys (ТОВ «ДІВЕЙВ ГРУПП»), один із постійних учасників виставки Baby Toys Ukraine, є офіційним та ексклюзивним дистриб’ютором в Україні продукції провідних світових виробників. Однією зі сфер спеціалізації компанії є навчально-розвиваючі моделі та ігри, конструктори та товари для дитячої творчості.
Завдяки тісній співпраці DW-Toys із компанією Malte Haaning Plastic A/S (Данія) на ринку України з’явилася абсолютна новинка — набори термомозаїки Hama. Цікаві кольорові намистини захопили і дітей, і дорослих. У педагогів і батьків виникло багато запитань щодо особливостей творчого процесу, користі термомозаїки для розвитку дитини. Саме тому DW-Toys підготував та видав книгу-помічницю, в якій представлено програму Hama-мозаїка.
Програма, розроблена відповідно до Базового компонента дошкільної освіти (2012), дозволяє повніше враховувати інтереси, бажання, потреби, можливості та задатки кожного малюка задля своєчасного цілісного розвитку його особистості. Вона висвітлює кілька близьких змістових компонентів, напрямів за освітніми лініями «Дитина у світі культури», «Гра дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» та доповнює зміст чинних комплексних програм.
Програму Hama-мозаїка може бути використано для організації діяльності дошкільних закладів за пріоритетним художньо-естетичним напрямом, студій, гуртків, центрів розвитку; груп, де виховуються діти з особливими освітніми потребами при дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладах; для проведення поглибленої індивідуальної роботи в умовах родини.
Навчально-методичний посібник «Hama-мозаїка: програма та методичне забезпечення художньо-продуктивної діяльності дітей дошкільного віку» поділено на розділи за віковими групами. Весь курс розрахований на 2 навчальні роки, починаючи з 5 року життя. Для навчально-розвивальних груп пропонуються не тільки теми робіт, а й додаткові дидактичні та рухливі ігри відповідно до тематики заняття. Надаються рекомендації щодо організації робочого місця та безпеки малюків. Педагог-логопед у окремому розділі книги звертає увагу на користь творчості з використанням наборів Hama для формування та розвитку мовлення дитини. Кольоровий додаток надає можливість побачити зразки готових робіт, зрозуміти необхідну кількість намистин та послідовність роботи.
В умовах родини вікова межа дитини може бути нижчою, що обумовлено індивідуальним підходом у творчості. Набори намистин Hama Maxi рекомендовані для дітей від 3 років.
Програма не є догмою та спонукає до творчого підходу. Книга стане добрим помічником не тільки креативним працівникам закладів освіти, а й турботливим батькам.
Вся продукція в асортименті DW-Toys відповідає найвищим вимогам щодо якості та безпеки. Товари, які представляє компанія, пройшли сертифікацію, відповідають європейським та українським гігієнічним нормам.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки