---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Регіони. Хмельницький

13.12.2018

Хмельницький зустрічає команду ВABY EXPO трохи заспаними очима. Ми – у місті на Західному Поділлі, яке літні люди називають Проскурів, як і раніше.

Погода суха, морозна. А настрій – робочий. Хмельницький помережений безкінечною павутиною вулиць, провулків, майданів. Їх – понад 500.

Вперед – назустріч старим контактам і новим зв’язкам! Знайомствам з цікавими виробниками і продавцями дитячих товарів. Різними. Надзвичайно трепетними у ставленні до роботи. Наше завдання зацікавити їх інформацією про ВABY EXPO, розповісти, що їм може дати найбільша в Україні виставка – нових партнерів, оновлення асортименту, корисні знання та досвід.

У Хмельницькому, місті з 27-тисячним населенням, багато торгових центрів з магазинами й магазинчиками дитячих товарів. Так, у ТРЦ Оазис – розкішні крамниці дитячого одягу Idexe та ТМ Bembi. У ТЦ Мандарин Плаза – Ясонька, у Променад Олександрівський – Кідс кутюр. А ще – ціла низка мережевих магазинів: Носоріг, Будинок іграшок, Шкет, Мевіс, Ніколь, Юніор, Сніссо, ВізОК, Чудо острів тощо.

Ми обійшли весь центр і рушили в «павутину». Адже це так цікаво!

Поєднали корисне – напрацювання контактів з приємним – доторкнулися до історії міста, суспільних систем, режимів, які довелося йому пережити. Усе знайшло своє відображення у старих назвах вулиць.

На колишній Соборній (нині Подільська) говорили з власниками магазинів та продавцями про спільність наших інтересів, про так зване об’єднання зусиль на ВABY EXPO 2019. Оскільки свого часу вона була ще й Купецькою – про майбутні торги партнерів і укладання договорів у Києві.

На Дворянській (нині Володимирська) – про хороші смаки, що передаються від покоління до покоління. Про вишуканість і стиль, підхоплені виробниками. Розмірковували про моделі, які можуть бути представлені на виставці CHILDREN'S FASHION FAIR.

На Комерційній (нині Грушевського) – безумовно, про вигоду. Про розширення торговельних горизонтів після контактів, напрацьованих на ВABY EXPO 2019.

На Ремісничій (нині Вайсера) – про збільшення виробничих потужностей. Про якісно новий товар, який підприємці можуть запропонувати гуртовикам на виставці в столиці.

А на Мільйонній (нині Героїв Майдану) – звісно, про гроші. Що більше вкладеш, то більше отримаєш. Про досвід – на березневу виставку ВABY EXPO 2019!

Наш вояж був плідним, а перемовини з потенційними учасниками і відвідувачами – немарними. Команда ВABY EXPO поповнила свою базу 80 контактами.

Кілька слів про славнозвісний Хмельницький ринок. Сюди поспішають покупці з усієї України з гаманцями не надто товстими. Товар відповідає ціні. І зовні, і за якістю. Дитячий – так само. Що ж до самої організації торгівлі, розташування рядів, палаток, лотків і контейнерів, то усе втискається в одне слово – хаос. Так само хаотично, побіжно і сприймали продавці нашу інформацію про виставку дитячих товарів у Києві.

Та наостанок – приємні новини. Традиційною вишенькою на тортику в подорожі ВABY EXPO до Хмельницького стала запланована зустріч. З нашим давнім партнером і учасником ВABY EXPO з 4-річним стажем, виробником дитячого одягу ТМ Мевіс (повна версія інтерв’ю на сайті).

Ми чаювали, смакували тістечками, розмірковували про життя-буття і наших маленьких та юних споживачів, про яких дбають і учасники, й організатор виставок ВABY EXPO та CHILDREN'S FASHION FAIR, пропонуючи гарні, сучасні та якісні товари.

Матеріал підготовлено командою ВABY EXPO

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки