---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Ринок розвивають лідери. ТМ Gabbi запустив нову лінію виробництва - дитячі шкарпетки!

30.07.2018
Ринок розвивають лідери. ТМ Gabbi запустив нову лінію виробництва - дитячі шкарпетки!
Український виробник ТМ Gabbi постійний і активний учасник виставки Children's Fashion Fair. Кожну виставку компанія радує своїх клієнтів новими колекціями.

 Український виробник ТМ Gabbi в серпні випустив нову колекцію одягу Осінь-Зима 2019 для дітей від народження до 10 років. Також приємним сюрпризом для клієнтів став вихід на ринок дитячих шкарпеток власного виробництва, які викликали жвавий відгук. Зараз колекція шкарпеток від ТМ Gabbi щотижня поповнюється новими яскравими моделями. А на початку літа ТМ Gabbi порадувала колекціями шкільного одягу та дитячого нижньої білизни.

Колекція одягу Осінь-Зима 2019 по дизайну перевершила попередню колекцію. Дизайнери і модельєри компанії, при створенні нової колекції, керувалися передовими трендами і тенденціями в дитячій моді. Ця колекція також радує широким асортиментом, який задовольнить навіть найвибагливішого клієнта.

ТМ Gabbi постійно зростає і розвивається. І новим успішним щаблем розвитку стало виробництво дитячих шкарпеток. Яскраві дитячі шкарпетки ТМ Gabbi зроблені з високоякісної бавовняної пряжі. Завдяки такій пряжі шкарпетки мають відмінні показники зносостійкості, пружності та еластичності. Вони прослужать довго і не втратять свою форму і колір. А насичені кольори і яскравий дизайн не залишать байдужими ні дітей, ні їх батьків. Важливо, що для виробництва шкарпеток не використовується регенерована пряжа.

Окремо також варто відзначити колекцію дитячого нижньої білизни ТМ Gabbi. У цій категорії ТМ Gabbi є лідером серед українських виробників. Нижня білизна для дітей має бути більше, ніж якісним! - це головне правило, якого ТМ Gabbi слід вже багато років. А яскравий, цікавий і в той же час милий дизайн роблять колекцію дуже привабливою для роздрібних покупців.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки