---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Кращі іграшки для дітей вітчизняного виробництва: нагородження переможців конкурсу

06.04.2018
Кращі іграшки для дітей вітчизняного виробництва: нагородження переможців конкурсу
3 квітня в рамках Міжнародного форуму дитячих товарів BABY EXPO відбулося нагородження переможців Національного конкурсу "Краща іграшка 2018"

Цього року конкурс відзначив свій 15-річчя.

В цьому році на конкурс було заявлено 43 зразка від провідних вітчизняних виробників іграшкової продукції. Серед учасників конкурсу підприємства: «Бомбат Гейм», «Інтелком», «Київська фабрика іграшок Енергія плюс», «Кіндервей», «Мир Лео», «Оріон», «Паритет Тойс», ТМ «Папа Карло», «Тигрес» та інші.

Вперше в цьому році участь прийняли компанії Алекс МВ, Майстерня Папи Карло, Wood Trick і Boni Toys. Останні, до речі кажучи, новачки ринку.

Звичайно, далеко не всі виробники заявляють свої іграшки на конкурс, але дуже приємно, що наш конкурс цінують виробники, які вийшли на світовий ринок і представляють свою продукцію на найбільшій у світі виставці іграшок Шпільваренмессе, Нюрнберг. Серед них: Паритет-Тойс, МИР Лео, Интелком, Оріон, Wood Trick.

Була представлена ​​дуже різноманітна продукція - м'які іграшки, пластикові, ігри для дітей раннього віку, настільні ігри, сюжетні іграшки, конструктори, дитячий транспорт, а також ігрове обладнання.

Члени журі відзначили, що рівень продукції помітно піднявся в порівнянні навіть з торішнім конкурсом. Представлені зразки свідчать про те, що зростає і культура виробництва: помітно, що для виготовлення іграшок застосовується високотехнологічний обладнання, якісна поліграфія, екоматеріали. Багато уваги приділяється конструкції і функціональності упаковки, а також її художнього оформлення.

Неухильно зростає кількість ігор, призначених для розвитку дитини. З кожним роком іграшка все більше перестає бути просто іграшкою, засобом розваги і стає посібником і допоміжним засобом для розвитку навичок, фантазії, логіки і т.д.

З результатами конкурсу можна ознайомитися на сайті

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки