---
Все буде Україна!
Повернутися назад

ТМ Sasha: ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЯКОСТІ

12.11.2018
ТМ Sasha: ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЯКОСТІ

Виробник дитячого одягу
ТМ Sasha
м. Славутич
На ринку 22 роки
Учасник виставки BABY EXPO: 19 років

Українська компанія «Влад» працює на ринку фешн-індустрії понад 20 років і створює продукцію високої якості.

Наша ТМ Sasha — одяг для дівчаток від 3 до 15 років, немовлят і малюків від 0 до 3 років – добре відома в Україні та користується попитом.

Власне конструкторське бюро працює над створенням унікальних дитячих лекал, завдяки чому кожна модель стає максимально зручною для дитини, а група технологів стежить за дотриманням стандартів якості.

Виготовляємо продукцію лише з високотехнологічних якісних тканин; використовуємо гіпоалергенні натуральні матеріали та добірну фурнітуру. Сучасне німецьке обладнання дозволяє виробляти якісну модну продукцію за помірними цінами.

У 2018 році ми розпочали випуск одягу для немовлят та дитячого текстилю (ковдри, пледи, пелюшки, рушники, конверти), а також почали розробляти власний дизайн тканин для створення унікальних колекцій.

До наших колекцій входять: святкові сукні, повсякденний і шкільний одяг, одяг для немовлят, текстиль для дорослих і малечі. Всі моделі відповідають новітнім модним тенденціям та створюються за відповідними якісними параметрами.

За всі виробничі процеси відповідають професіонали і справжні знавці своєї справи – загалом майже 100 працівників. Наш дружній колектив має чудові умови праці!

Щороку ми підвищуємо кваліфікацію наших працівників. Постійно оновлюємо виробничі потужності та відстежуємо новітні технології.

Також відвідуємо міжнародні спеціалізовані виставки, які пов’язані з фешн-індустрією: одягу, текстилю, фурнітури, упаковки та обладнання для виробництва одягу.

В першу чергу ми акцентуємо увагу на якості продукції, оскільки для нас це найголовніше.

Ми за прогрес і розвиток!

Наша команда прагне до нових відкриттів. Індустрія моди в Україні розвивається, а ми готові розвивати «рідне українське»!

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки