---
Все буде Україна!
Повернутися назад

У київському рітейл-парк Петрівка відкрився дитячий центр ZkidZ

11.10.2018

Інноваційний розважально-освітній дитячий центр міжнародної мережі ZkidZ зайняв 2400 кв. м на двох поверхах в першому в Україні об’єкті формату «рітейл-парк». Всього центр розрахований на перебування максимум 1000 осіб – дорослих і дітей – одночасно.

Урочисте відкриття центру пройшло в неділю, 7 жовтня. ZkidZ – міжнародна компанія з угорським корінням, що управляє мережею дитячих інноваційних центрів в Білорусі, Росії, а тепер – і в Україні. До кінця року планується відкрити ще один об’єкт в Будапешті, а далі у оператора вельми амбітні плани. У найближчі роки він має намір почати роботу в Іспанії, Франції, Німеччини, Румунії, Болгарії та інших європейських країнах.

Відразу при вході є точка харчування з великим меню. Але найцікавіше, звичайно, далі.

Відразу від кафе відвідувачі потрапляють в інтерактивну кімнату, де з людиною взаємодіє відразу все: і стіни, і підлога, і ліхтарі. Поки тут демонструють абстрактні картинки. В майбутньому ця кімната буде використовуватися для навчання: тут за допомогою інтерактивів діти зможуть познайомитися з різними куточками Землі, дізнатися багато цікавих фактів про Сонячну систему, біологію, історію і так далі. Ефект занурення буде досягатися за допомогою віртуальної реальності: шоломи і стіни будуть взаємодіяти з дитиною, пропонуючи йому нову інформацію в легкій і цікавій формі.

Ще один величезний зал призначений для фізичної активності. Тут діти та дорослі можуть досхочу побігати, полазити по атракціонам, погойдатися на гойдалках і пограти в різні ігри. EscortCity 

Другий поверх в день відкриття було відведено під концертну сцену та місце для брейк-денс-батла. У спеціально відведених кімнатах діти могли розфарбовувати стіни та великі листи ватману, проявляючи свою творчу натуру. У майбутньому тут будуть проводитися майстер-класи та заняття з малювання, шахів та інших прикладних мистецтв, проводитися уроки та лекції. Також окреме приміщення буде відведено під дитячі Дні народження та інші свята.

Надалі частину залу планується відвести під заняття спортом: єдиноборствами, йогою та іншими активностями. У центрі передбачений окремий гардероб, шафки для особистих речей, і навіть душова, щоб помитися після активних вправ. 

Загалом, новий розважально-навчальний центр без сумніву прийдеться до душі маленьким киянам.

Більше інформації та фото тут


Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки