---
Все буде Україна!
Повернутися назад

ВАBY EXPO: готуємося до весни, об’єднуємо всіх – якістю!

13.11.2018

Щойно зачинились двері за останнім відвідувачем осінньої виставки товарів для дітей. Сповнені оптимізму, з думками про втілення нових ідей, роз’їхались по Києву та регіонах України її учасники. А команда ідейних засновників надзвичайно цікавого і важливого проекту ВАBY EXPO, знову готується до бою. Весняного. Ну, звісно, у кращому розумінні цього слова.

- Щоразу піднятися на якісно вищий щабель в організації проведення виставки дитячих товарів,

-представити дедалі ширший, цікавіший і яскравіший спектр її учасників: оптових і роздрібних продавців,

- зацікавити відвідувачів неймовірною кількістю пропозицій на будь- який смак,

- максимально задовольнити вимоги покупців і потреби продавців,

- бути в тренді, упевнено триматися на гребені сучасних креативних ідей, яскравих втілень, сміливих рішень,

-як бонус – надати споживачам– відвідувачам виставки максимум корисної інформації щодо вибору товару і догляду за ним.

-залучити до обговорення у ході підготовки і проведення виставки дедалі ширшу аудиторію, споживачів і виробників, включити їх у дискусію (одна голова – добре, сотні – геніально).

- організувати (закрутити) здорову конкуренцію серед учасників виставки виробників, продавців, дистриб’юторів. Відомо ж: у суперечці народжується істина.

Ось далеко не повний перелік цілей і завдань, які ставить перед собою команда BABY EXPO в організації і проведенні весняної Міжнародної виставки товарів для дітей.

Ви– мама. Ну, добре, нехай навіть тато – дитяче бачення мужчин у виборі іграшок і прагматичне щодо вибору дитячого одягу, теж надзвичайно цінне. Який товар вас, перед усім, зацікавить на виставці? Чи навіть так: який би ви хотіли там побачити?

Звісно, красивий, модний, зручний, міцний, надійний, не надто дорогий, яскравий, сучасний, натуральний. Цілу низку усіх смакових аспектів і споживчих вимог батьків при виборі одягу чи іграшки для своєї дитини, можна об’єднати в одне вагоме і важливе визначення – ЯКІСНИЙ дитячий товар. Зрештою, навколо нього і крутиться робота креативної команди однодумців, ВАBY EXPO, йому й підпорядковані найближчі й перспективні наші плани.

Ми хочемо не лише убезпечити вас від неякісного товару, а й навчити культурі споживача, умінню бути максимально зібраними, швидко і грамотно визначити «усі» за і «проти» у виборі дитячих товарів, які вам сподобались, приглянулись за зовнішніми ознаками.

В ідеалі такі питання взагалі не мали б виникати. Адже що таке якісний дитячий товар? Це піклування виробника про зручність, надійність і здоров’я малюка. А що може бути важливішим за здоров’я дитини? Доходи? Шкода, але для деяких виробників саме цей, кінцевий аспект у цілому ланцюгу виробництва, і є визначальним.

Виставка дитячих товарів ВАBY EXPO не лише віддає перевагу чесним виробникам, а й строго контролює відбір своїх учасників, відтак відповідність їх товару усім нормам сертифікації.

А поки ви живете в очікуванні весняної виставки, яка відбудеться 26-29 березня, ми – працюємо. Зустрічаємося як давні добрі знайомі зі старими учасники заходу, з неймовірною цікавістю знайомимось з новими і домовляємося про співпрацю, основану на чесності й повазі, а значить у якісному підході до вимог споживача.

Команда ВАBY EXPO дбає про вас. І кожен прожитий день, нові знайомства додають нам енергії і наснаги. Попереду– нові горизонти. І вони прекрасні.

В наступних публікаціях: Як правильно вибирати дитячі товари, щоб вони були не лише гарними та комфортними, але й якісними та безпечними?

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки