---
Все буде Україна!
Повернутися назад

Всесвітній День якості

08.11.2018
Всесвітній День якості

Всесвітній День якості (англ. World Quality Day) відзначається щороку у другий четвер листопада у багатьох країнах світу.

Свято було започатковано у 1990 році за ініціативою Європейської організації якості з метою покращити поінформованість у всьому світі про важливе значення, яке має якість як для окремих організацій, так і для національного зростання, що загалом веде до процвітання. Ця ідея була підтримана Організацією Об’єднаних Націй, і 1996 року почав відзначатися Тиждень якості. Щороку визначається тема Дня якості.

У 2018 році День якості припадає на 8 листопада, а його темою є «Якість: питання довіри, що формує репутацію».

Дійсно, репутація побудована на довірі. Довіра — це важко зароблений скарб, але його можна позбутися в один момент. Тому в 2018 році вирішили відзначати діяльність організацій, компаній, які створюють та підтримують довіру у всіх зацікавлених сторін: клієнтів, постачальників, персоналу, регуляторів, акціонерів та суспільства.

Існує така професія – фахівець з управління якістю. Головна функція такого фахівця полягає в тому, щоб допомогти організаціям побудувати та запровадити компетентні системи, які забезпечують послідовне виконання організацією обіцянок, які вона дає клієнтам та партнерам, а також оцінити операційні ризики та мінімізувати їх. До таких систем, наприклад, належить HACCP.

Ці системи для організацій є інвестиціями у довіру та репутацію. Спеціалісти з якості — це бізнес-партнери у підвищенні довіри.

Всесвітній день якості – це можливість привітати колег та партнерів із досягненнями та гідно відзначити тих, хто щодня вибудовує та підтримує довіру до своєї компанії.

Ми приєднуємось до цієї світової ініціативи і бажаємо всім якнайменше стикатися з обманом та халтурою.

А ще ми вирішили скористатися нагодою і розказати про учасників виставки BABY EXPO, які поділилися з нами своїми історіями про те, як дбають про якість, а, отже, заслуговують на довіру. Читайте у новинах!

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки