---
Все буде Україна!

В НОВЫЙ ГОД ЗА НОВЫМИ ВЕРШИНАМИ!

12.02.2018
В НОВЫЙ ГОД ЗА НОВЫМИ ВЕРШИНАМИ!
«Країна Іграшок» протягом 20 років успішно працює на ринку дитячих іграшок України, наповнюючи його ексклюзивними, інноваційними, а найголовніше - якісними товарами. Компанія є одним з найбільших імпортерів і дистриб'юторів на ринку України, гарантуючи своїм партнерам і клієнтам надійність і якість. Цього року асортимент компанії розширився більш ніж на 1000 позицій товарів.

Nikolodeon і Spin Master запустили новий спільний проект - мультфільм «Рости Механік». Прем'єра в Україні стартує вже в середині квітня 2018 року на телеканалі «Плюс Плюс». «Країна Іграшок» є спонсором показу мультсеріалу. Згідно з сюжетом, хлопчик на ім'я Рости - юний інженер і винахідник, який любить придумувати і конструювати різні пристосування і техніку, використовуючи найнеймовірніші підручні засоби. Завдяки серіям цього мультсеріалу, діти зможуть полюбити таку цікаву науку, як інженерія, а разом з ігровими наборами від Spin Master - відкривати і розвивати в собі нові навички в процесі гри. Ігрові набори від Spin Master з'являться в продажу в середині весни 2018 року.

Rusty Rivets new1.jpg                            

Але це ще не все! Сотні мільйонів переглядів першого сезону мультсеріалу «Супер-Крила», надихнули творців на випуск другого сезону і запуск роботи над третім. Прем'єра другого сезону мультсеріалу в Україні, на відміну від першого сезону, співпаде зі світовою прем'єрою і відбудеться вже в середині квітня 2018 року на телеканалі «Плюс Плюс», спонсором показу якого вже другий сезон є «Країна Іграшок». Нові серії додадуть інтриги і несподіванки, свіжих ідей і яскравих персонажів, таких як чарівна Астра, будівельний літак Тодд, спортивний Фліп і шпигунський Чейз. Асортимент товарної лінійки в 2018 році буде представлений вже улюбленими позиціями з персонажами 1 і 2 сезонів, а також розширено новими ігровими наборами.
                                    
Super_Wings new2.jpg

Серед новинок на ринку України ми представимо такі товари, як: іграшка анти-стрес Squish-Dee-Lish Shopkins, Toilet Paper Blaster, лінійка Fashion Dolls Minnie Mouse від Jakks Pacific; Twisty Pets, Fuggler, Air hog, QB Robot і Party Popteenies від Spin Master; лінійка Magic Food від від Giochi Preziosi; Disney Plush; інтерактивні роботи і машинки і машинка на радіоуправлінні Climbing Car від MZ і багато інших цікавих товарів. Розширюються і товарні лінійки вже існуючих брендів таких, як: Ddung; Santoro; Meccano, Bunchems і Rube Goldberg від Spin Master, Disney Princess від Jakks Pacific, Yvolution, Mondo Balls, Clementoni і ін. Наша компанія продовжує випускати іграшки під ліцензією Disney і Nickelodeon, «Автопром», а також під власним брендом «Країна Іграшок». Хотите увидеть как одну зрелую женщину трахают очень много любовников подряд? Причем делают это вообще без спроса, в очень страстной манере. Остается только посмотреть как трахают зрелую толпой мамоеб.com/tolpoy . Да еще делают это в несколько дырочек сразу, так что вы можете не отрываясь смотреть на несколько видов секса сразу. Даже подходит вариант потом пересматривать, наблюдая только за одной дырочкой.

New 3.jpg                                

«Країна іграшок» - за справжнє дитинство! За гру ляльками і машинками на вулиці. Ми - за щирі емоції, за вміння любити, дружити, ділитися!

Офіційний сайт Країна Іграшок: http://kraina-igrashok.com.ua/
Facebook: @ kraina.igrashok Instagram: @krainaigrashok YouTube: Країна Іграшок

Follow us:

JOIN FAIR