---
Все буде Україна!

BABY HiTec: Коляски майбутнього

20.01.2019
BABY HiTec: Коляски майбутнього

Нещодавно відомі світові виробники дитячих візочків представили нові електричні моделі. З цього приводу німецький журнал Luna Journal підготував короткий огляд "візочків майбутнього".

Індустрія дитячих колясок не стоїть на місці. На ринку вже з'явилися електричні коляски з вбудованим двигуном, який значно полегшує батькам процес пересування коляски. Насправді, такий поворот у розвитку дитячих колясок був передбачуваний - про нього говорили вже протягом декількох років, і навіть було випущено кілька зразків.

Тепер два відомих виробника дитячих колясок - Emmaljunga і Cybex - виводять на ринок свої електричні моделі. Компанії вже представили свої новинки на виставці Kind + Jugend в Кельні у вересні 2018 року.

Emmaljunga співпрацює з фахівцем з технологій Bosch

Взимку 2019 шведський виробник дитячих колясок Emmaljunga випустить на ринок електричну коляску NXT90e з інтуїтивним реагуванням електродвигуна. До речі, його роботу можна скоригувати за допомогою додатку і адаптувати до індивідуальних потреб «водія». При підйомі движок працює як підсилювач, при їзді по схилу - пригальмовує хід коліс. Якщо коляска починає котитися, спрацьовують автоматичні гальма. Електрична коляска оснащена двома безшумними електродвигунами, розробленими Bosch, які дозволяють штовхати з будь-яким навантаженням і ухилом. Модель також має додаткові інтелектуальні функції. Наприклад, світлодіоди на колесах вказують поточні установки движка, а вбудований порт USB дозволить зарядити смартфон прямо під час руху. Коляска також має захист проти крадіжки, який можна активувати при необхідності. Очікується, що ціна буде варіюватися між 2000 і 2500 євро.

Cybex представляє прототипи E-Priam

Cybex також вперше презентувала свій прототип на виставці Kind + Jugend 2018. Однак електрична прогулянкова коляска Cybex не буде представлена ​​публіці до кінця цього року, хоча компанія вже анонсувала її вихід в найближчому майбутньому: «Існують продукти, які значно полегшують наше життя: інтернет-помічники і розумні годинники допомагають нам в повсякденному житті. Батьки покоління Digital Natives теж намагаються полегшити своє батьківство за допомогою нових технологій. Як інноваційна компанія, Cybex відповідає вимогам сучасних батьків і девізу компанії «Для людей завтрашнього дня», і тому планує вихід електронної коляски на ринок».

Коляски перетворюються на високотехнологічні продукти

Перша електрична коляска, представлена ​​на ринку - Foppapedretti Myo Tronic. У 2011 році їй присудили нагороду RedDot Design Award. Ціна складає від 1800 до 3000 євро.

Origami 4moms - це високотехнологічна коляска, яка складається і перебудовується автоматично одним натисненням кнопки. У неї також є кероване генератором освітлення і вбудований ЖК-дисплей, який надає інформацію про температуру, швидкість, рівень заряду батареї, пройдену відстань і тривалість прогулянки. А також показує, чи сидить дитина в колясці взагалі.

Ринок дитячих колясок, безумовно, сильно зміниться в майбутньому. Прогнози на найближчі «фішки»: дитяча коляска з електричним двигуном, вбудованим рокером, підігрівачем для пляшечок і музикою. І обов'язково з функцією «самостійного» водіння. Крім того, обов'язково наявність освітлення, клімат-контролю і «протиугонки». А вбудовані камери дозволять батькам контролювати дитину навіть віддалено.

Цілком ймовірно, такі коляски скоро перестануть бути тільки мріями.

Джерело: www.lunajournal.biz

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки