---
Все буде Україна!

Будемо дивувати! Нові бренди від компанії Игрушки7!

11.03.2018
Будемо дивувати! Нові бренди від компанії Игрушки7!

Друзі, з нетерпінням очікуємо нашої зустрічі на головній події індустрії дитячих товарів України – Міжнародному форумі товарів для дітей Baby Expo 2018.

В цьому році ми раді представити вам оновлений модельний ряд вже вподобаних брендів нашої розробки: BEST TRIKE, BEST SCOOTER, BEST ROLLERS, JOY, а також нові, і не менш цікаві бренди, в які ми вклали весь накопичений досвід, знання, та нашу любов і турботу про дітей!

Знайомтеся:

ТМ CORSO – яскраві та стильні двоколісні велосипеди і дитячі біговели зі стальною рамою.

ТМ FUN GAME - це торгова марка, яка спеціалізується на кращих розважальних іграх для наших малюків. Сучасний дизайн та інноваційні методи виробництва іграшок – це головний пріоритет торгової марки ТМ Fun Game. Безпечні матеріали та продуманий дизайн іграшок обов’язково сподобаються вашій дитині, та стануть бажаним подарунком. В асортименті нового бренду вже понад 40-ка товарів для гри, творчості та веселого відпочинку в дружній компанії.

ТМ BIMBO . «Bimbo – важливі речі для малечі!»

ТМ BIMBO займається виробництвом товарів для новонароджених і дітей до 3-х років. Асортимент компанії представлений серію брязкалець та прорізувачів, товарами для годування і догляду за немовлям, а також іграшками для розвитку і розваг.

 

Наш сайт - igrushki7.ua

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки