---
Все буде Україна!

Колекція від Lamborghini: дитячі рюкзаки і валізи

11.03.2018
Колекція від Lamborghini: дитячі рюкзаки і валізи
Компанія RIDAZ представляє унікальну колекцію від бренду Lamborghini. Так, так, саме той самий оригінальний дизайн автомобілів від концерну, який передає гладкість ліній, неперевершеність форм і незабутні «акулячі» фари. У колекції для дітей представлені валізи, в яких можна не тільки зберігати і перевозити речі, а й весело грати з ними. Чемодан від Lamborghini оснащений тросом, що дозволяє котити його за собою на чотирьох обертових колесах і влаштовувати гонки. Завдяки витяжній регульованій ручці і додатковим двом прогумованим колесам малюкові зручно подорожувати зі своїм багажем, виробляючи навички самостійності і відповідальності. До речі, чемодан зроблений таким чином, щоб поміститися в стандартний відсік літака.

Колекція рюкзаків відрізняється не тільки дизайном Lamborghini - рідко коли можна знайти рюкзак, відповідний для дітей 3-х років. Малюки із задоволенням носять рюкзаки від RIDAZ, адже вони легкі - всього 900 г - і дуже місткі! Два відділення дозволять рівномірно розмістити іграшки, книжки і речі, без шкоди для спини. Ортопедична спинка і м'які плечові ремені не дадуть сильного навантаження на тендітну спинку дитини.

Рюкзаки та валізи від RIDAZ однаково сподобається і хлопчикам і дівчаткам, адже оригінальний дизайн від Lamborghini вже завоював серця дітей по всьому світу. Тепер і в Україні можна купити оригінальну продукцію від Ridaz.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки