---
Все буде Україна!

Команда BABY EXPO на Spielwarenmesse 2019: фотозвіт

31.01.2019
Команда BABY EXPO на Spielwarenmesse 2019: фотозвіт

Щойно закінчивши свою роботу у Франкфурті на виставці PaperWorld (фотозвіт на сайті), команда BABY EXPO вирушила до Нюрнберга, на найбільшу виставку ігор та іграшок Spielwarenmesse 2019.

Цьогоріч Spielwarenmesse відзначила свій 70-річний ювілей – з новими павільйонами, розширеною програмою виступів екпертів і святом на честь галузі!
Загальна площа виставки близько 170 000 м², на виставці представлені 2 886 компаній-експонентів з 68 країн, 76% іноземних учасників.
Відомі торговельні марки, оригінальні молоді компанії, покупці великих мереж, незалежні торговці та численні представники ЗМІ роблять виставку найважливішою подією в цій галузі.

Тут встановлюються важливі ділові контакти, народжуються тренди наступних років і відбувається обмін останньою інформацією. І над усім цим панує дух натхнення.

Відвідувачів ювілейної виставки очікували деякі зміни в структурі виставки. Spielwarenmesse ставить перед собою завдання йти в ногу з часом, тому з'явилася нова товарна група "Електронні іграшки". До цієї групи уввійшли роботи, іграшки з дистанційним управлінням, віртуальні ігри та електронні навчальні ігрові товари.

Ну а наша мета поїздки на виставку – знайти нових учасників на BABY EXPO, рознайомитися з тенденціями і новинками, розповісти про Україну і нашу виставку.

Цьогоріч у виставці взяли участь 20 українських виробників, з багатьма з яких ми вже знайомі. Пишаємося вами! Вперше у виставці бере участь український виробник наборів для дитячої творчості, настільних ігор компанія Данко Тойс.

Ще одним приємним моментом стала зустріч з українським виробником м'якої іграшки ТМ ВікНат Віктором Цимбалом, нашим давнім другом та партнером.

Додаткового позитиву нашій команді також надало незаплановане відвідування Лабораторії інновацій JOSEPHS®, яка створена на базі Friedrich-Alexander-University Erlangen-Nuremberg і підтримується Баварським міністерством економіки. Це поки чекали на відкриття Spielwarenmesse.

Якщо у вас є ідеї щодо створення і впровадження інноваційного продукту або послуги, тоді вам неодмінно потрібно відвідати JOSEPHS®! Тут ви зможете ознайомитися з останніми розробками і дослідженнями, долучитися до них і особисто протестувати! Віртуальна реальність, ефект повної присутності, штучний інтелект – це лише невелика частина того, що чекає на вас! https://rentgirl.co.nz

Більше цікавинок про Нюрнберг і Spielwarenmesse на нашому сайті.

А ми вам пропонуємо ознайомитися з нашим фотозвітом з події.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки