---
Все буде Україна!

Компанія «Інтелком» ТМ «ТехноК»

08.11.2018
Компанія «Інтелком» ТМ «ТехноК»

Виробник дитячої пластмасової іграшки
ТОВ «Інтелком»
М. Івано-Франківськ
На ринку 23 роки
Учасник виставки BABY EXPO: 16 років
Постійний учасник конкурсу «Краща іграшка»

"Інтелком" — одна із провідних компаній у сфері виробництва дитячих пластмасових іграшок в Україні, представлена на ринку під торгівельною маркою "Технок". Наша компанія виготовляє іграшки в найрізноманітніших категоріях: від настільних ігор до дитячого транспорту. Перші іграшки компанії з’явилися на ринку в 1995р. З того часу підприємство пройшло шлях розвитку від невеликої компанії, до відомої в Україні та за її межами.

Компанія охопила всі ланки в процесі створення нових іграшок від ідеї, проектування до виробництва і доставки продукту до покупця. Колектив наших дизайнерів, використовуючи сучасні технології, створює дизайн та комп’ютерні моделі нових розробок з подальшим друком прототипів на 3D-принтері. На  сучасних оброблювальних центрах від провідних виробників США (HAAS) та Німеччини (DMG) виготовляються прес-форми.

На підприємстві впроваджена система управління якістю ISО 9001, всі іграшки сертифіковані в Україні, країнах Митного та Європейського Союзів. Випробовування для Європи проводились в авторитетній організації TÜV і отримали високу оцінку безпеки.

Компанія «Інтелком» також дбає про довкілля. Успішно завершений проект дахової сонячної електростанції під «Зелений тариф» від компанії Екотехнік Україна Груп потужністю – 357,115 кВт.

На виробництво постійно впроваджуються новітні технології.

Так, наприклад, ми перші в Україні почали застосовувати технологію IML. Суть технології In-Mold Labeling (IML) полягає в нанесенні етикетки на виріб всередині машини шляхом взаємного припаювання вироби та етикетки. Іграшки з такими наклейками можна сміло брати у пісочницю, а вдома мити миючими засобами і наклейка ніколи не зітреться!

Також на етапі широкомасштабного впровадження технологія «Тамподруку». Дана технологія є екологічною безпечною– ми застосовуємо тільки сертифіковані фарби! Іграшками з тамподруком можу гратися найменші дітки – вже від 1 року.

«ТехноК» з думкою про дітей!

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки