---
Все буде Україна!

Курс – на регіони. Біла Церква. Бориспіль

09.01.2019

Вісімдесят кілометрів на південь від Києва і ось уже команда BABY EXPO у Білій Церкві – старовинному місті на річці Рось.

Засноване ще Ярославом Мудрим, колись воно було своєрідною фортецею Києва. Нині – це економічний центр Київщини з найбільшим у регіоні числом мешканців – 200,5 тисяч.

Найперше, що впадає в око команді BABY EXPO   – у місті багато молодих сімей. З колясками, візочками, з дітками за руку мами гуляють у центрі та парковій зоні. Водночас відвідують дитячі магазини.

Найбільшим попитом користуються ті, що в ТРЦ Гермес та на Центральному ринку. Щоправда, у Гермесі вони аж на третьому поверсі. Хіба просто туди дійти з дитиною?! Зате перед тими, хто успішно подолав сходи, розкривається роздолля дитячих товарів у магазинах: Теремок, Зефір, Капітошка, Єгоза, MaryLand , Angel, Baby Avenue, Mini Shopper, Teenager.

На житлових масивах дитячих магазинів небагато, але всі вони затишні й привітні, так, ніби промовляють: заходь, ми тебе давно чекали. Так, у магазині дитячого одягу та засобів гігієни «Ромашка» маленьких відвідувачів зустрічають зображені на стінах герої мультфільму «Трям! Здравствуйте!». Така втіха для малечі !

Інші магазини закликають маленьких відвідувачів інтригуючими назвами: Вінніпудія, Сороконіжка, Кенгуру, Антошка та друзі, Шарм, Чебурашка, Вінні Пух. Продавці тут милі й привітні. Одразу подумалось, можливо, через те, що у невеликому місті практично усі знають одне одного? Аж ні, не лише тому.

Нас, незнайомих людей   – команду BABY EXPO, також зустрічали усміхнено. Залюбки обговорювали плюси і мінуси в роботі, часом навіть радились з якихось питань, брали буклети й обіцяли на зустріч у березні на BABY EXPO-2019. Чекаємо!

Бориспіль

Бориспіль фактично є східними воротами Києва. Найперше, що вразило команду BABY EXPO, що Київський шлях, по якому щодня проходить велика кількість автотранспорту – це і є головна центральна вулиця міста.

Тому, звісно, і більшість магазинів з товарами для дітей розташовані саме на цій гучній, не надто екологічно чистій магістралі.

Рушаємо. В ТРЦ АЕРОМОЛ, що на Київському шляху, хороші магазинчики дитячого взуття «Башмачок» та «Crocodile», великий магазин дитячого одягу «KIWI KIDS» та магазин товарів для майбутніх мам та їх малюків «Мама плюс». Також є мережеві: Антошка, Будинок іграшок, Бембі.

Неподалік – в ТД НІКА – великий мультибрендовий магазин дитячого одягу ZEBRA, а в ТЦ ВУЛИК –магазин дитячого та підліткового взуття зі спокусливою «тропічною» назвою «Банан» та дитячого одягу, іграшок та аксесуарів «Ярослав».

Загалом, практично всі дитячі магазини і магазинчики Борисполя розташовані в торгових та торгово-розважальних комплексах. Тепло, затишно, зручно батькам та дітям. Вигідно господарям. Великий спортивний супермаркет «Спорт Реал», де багато товарів для дитячих спортивних ігор, – так само в ТРЦ PARK TOWN.

Багато цікавих точок на ринку Бориспіль. Зокрема, величезний магазин «Фентезі», у якому об’єднані: дитяча кімната, дитячий одяг, іграшки та (одразу) ремонт іграшок. Це зручно. На підтвердження – на час наших відвідин там було багато дітей.

На малечу в Борисполі чекають і магазини: Буратіно, Малятко. Є й один з інтригуючою назвою – Помаранчева лелека.

У новобудовах – справжній «Baby Boom». У магазині дитячого одягу та взуття «Mini&Maxi» –усе найкраще для маленьких відвідувачів.

Завершували ми свій вояж до Борисполя на приємній ноті. Зустрілися з тими, хто знає про BABY EXPO не з чужих слів. Це наші відвідувачі: магазин товарів для дітей та батьків Pupsic, Мамине сонечко, Дитячий трикотажний світ, Світ дитячого взуття. У розмовах про дітей, вималювались плани на майбутнє – зустрітися на BABY EXPO-2019.

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки