---
Все буде Україна!

Премія за інновації на Kind + Jugend: з перших вуст

24.09.2018
Kind + Jugend, провідна міжнародна виставка продуктів преміум-класу і дитячого харчування, в цьому році знову стала центром інновацій та розробок в області продуктів з престижними нагородами Innovation Awards.

Звичайно ж, організатори Baby Expo не могли оминути цю цікаву експозицію і тепер діляться враженнями.

На фото - зона інновацій, яка представлена ​​на виставці. У цьому році близько 200 компаній з 27 країн зареєстрували свої нові продукти. Номінації, зроблені в восьми категоріях, вважаються важливим показником якості та найбільш винахідливими продуктами.

42494565_265793270733062_7704588377407881216_n.jpg

 Переможцями 2018 року стали продукти завдяки комфорту, простоті, легкості у використанні і, хоч як не крути, інноваціями.

У номінації World of Moving Kids переможцем став Bumprider Connect of Bumprider AB зі Швеції завдяки унікальному магнітному пристосуванню, що дозволяє приєднувати коляски один до одного.
У номінації World of Travelling Kids переможцем стала Maxi-Cosi Jade of Dorel Juvenile (Maxi Miliaan BV) з Нідерландів - люлька і автокрісло одночасно, при чому ні комфорт, ні безпека малюка при цьому не страждають.
У номінації World of Moving Kids & Travelling Kids Accessories переможцем став Mini Sling з Minimonkey з Нідерландів - слінг настільки компактний, що в складеному вигляді його розмір не перевищує банку газованої води.
У номінації World of Kids Safety at Home переможцем став BUZZER® з Felibaby GmbH з Німеччини - захисний механізм від дітей для домашнього використання
У номінації World of Kids Toys переможцем став BERG GO² з BERG Toys BV з Нідерландів - і каталка, і велосипед з педалями, розрахований на досить широкий віковий діапазон - від 10 до 30 місяців.
У номінації World of Kids Textiles переможцем стала дитяча куртка з патентом, Miapka з Польщі - водо- і вітронепроникна, завдяки завдяки спеціальній вставці між ніжок дитини вирішує проблему "відкритої спини"
У номінації World of Kids Care переможцем стала CanDoCup of Miyali BV з Нідерландів - ігрова тренувальна чашка, проміжний елемент між пляшечкою і "дорослою" чашкою
У номінації World of Kids Furniture переможцем стала Baby Hug 4 в 1 з Artsana SpA з Італії. Цей універсальний предмет дитячих меблів можна використовувати в 4 різних конфігураціях: як ліжечко для нічного сну, як крісло завдяки м'якому редуктору всередині, як стільчик з кріпленням до будь-якого столу і як перший низький стілець до столу.

Докладніше про переможців на сайті виставки

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки