---
Все буде Україна!

Регіони. Тернопіль

03.12.2018
Потяг з командою BABY EXPO мчить на Захід. І що далі – то в теплішу осінь. Ось ми уже і в Тернополі.
Після київських снігів місто нас зустріло мегапривітно – сонячною, затишною погодою. Настрій – супер!

У Тернополі нам почувалося майже як удома. Нас привітно зустрічали, залюбки розповідали про успіхи та труднощі у своїй роботі. Це сприяло укладанню дружніх стосунків та продуктивній праці.

Ми спілкувалися, обмінюватися думками щодо весняної виставки BABY EXPO 2019. Відтак – поповнили свою базу даних найбільшою, за період наших відряджень, кількістю контактів.
Тернополяни говорять виключно українською і посміхаються сонячно. Так само щиро й зустрічають. І в невеличких магазинчиках, і у великих торгових центрах: «Подоляни», «Орнава», «Марципан», «Пасаж», «Атріум», «Кристал». І у спеціалізованих мережевих: як то – магазин іграшок BeSmart та дитячих товарів «Немо».

Тернопіль – єдине в Україні місто, в якому 100 років тому, в період національно-визвольних змагань, перебували уряди трьох держав. І кожен з них залишив тут свій відбиток. В архітектурі, побуті, поглядах і звичках, які передались і нинішнім жителям.
Заворожуючу красу історичних пам’яток вони вдало поєднали із сучасною архітектурою. Місто активно будується. Перші поверхи багатьох новобудов заповнені маленькими затишними магазинчиками на кшталт європейських.

Левова частка з них – крамниці з товарами для дітей. Більшість з них відкрилися зовсім недавно. Їх господарі охоче знайомилися з нами – їм було цікаво якомога більше дізнатися про виставку BABY EXPO 2019. Загалом, таких магазинчиків по місту дуже багато. Часто – стіна в стіну – один, другий, третій. Відповідно: дитячий одяг, взуття, іграшки.
Магазин дитячого одягу KIDS moda із числа тих, які щойно відкрилися в новобудовах; після спілкування з нами власник висловив бажання вперше взяти участь у виставці BABY EXPO 2019. Як приємно, коли тебе не лише ввічливо слухають, а й чують і довіряють.
Подорожуючи одним з найбільших магазинів «Країна дитинства», що в самому центрі Тернополя, ми випадково зустріли постійних учасників виставки BABY EXPO – представників компанії «Бельвіль», яка постачає на український ринок настільні ігри відомих європейських виробників.
Мріялось, що за найближчі півкілометра зможемо відпочити. Ну, хоча б он у тому скверику, що видніється за рогом.
Та розслабляємося  зарано. За рогом – нам привітно мерехтять вогниками нові дитячі магазини. І так по всьому місту. І назви вони мають чудернацькі. Й оформлені вдало і заклично. Ніби самі діти заграють з тобою: заходь, вибирай, купуй. Кукуся, Сяв-сяв, Жу-жу, Бджілка, Панда, Апельсин, Рукавичка, Дітвачок, Діточки, Золотко, Ніколь, МаксЮля, Катруся, Marsik, Polli molli, Little me, Little Angel, Сandy, Elit Baby… А ще – Чудо острів, Гостина, Мама, Дитячий супермаркет, Дитячий світ. Усі – чекають на тебе!
Таке враження, що практично все у Тернополі підпорядковане дітям. Ми повсякчас милувалися красиво одягненими дітьми, яких тут неймовірно багато. А ще тут сила-силенна молоді – потенційних батьків.

День добігав кінця. Ми відвідали близько 100 торгових точок з товарами для дітей і з почуттям виконаного обов’язку просто гуляли старим-молодим містом. Налічили  25 259кроків і 17,8 кілометрів.
Аж раптом знову зустріч. Блукаючи вулицями, натрапили на один із гуртових складів ще одного постійного учасника виставки BABY EXPO компанії «Максимус». Щирі вітання, теплі обійми. І, звісно, фото на згадку. Бо ж як без нього?!

З хорошим, ні – неймовірним настроєм і бурхливими емоціями прямуємо на потяг. Попереду в команди BABY EXPO – нові регіони. І як хочеться, щоб враження про них були такими ж оптимистичними, а робота – плідною.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки