---
Все буде Україна!

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Краща іграшка 2020»

30.03.2020
Церемонія нагородження переможців конкурсу «Краща іграшка 2020»

10 березня відбулася церемонія нагородження найкращих українських виробників дитячої іграшки. Це унікальна подія, надзвичайне свято на честь переможців конкурсу «Краща іграшка 2020», що вже 17 років поспіль проходить у рамках форуму BABY EXPO. Цьогорічна церемонія дає змогу зробити ще один важливий висновок: з плином часу «Краща іграшка» помітно зростає. І це дуже втішна тенденція. Нові імена, нові тренди, несподівані відкриття були й залишаються притаманними щорічній церемонії нагородження.

ФОТОЗВІТ ЦЕРЕМОНІЇ

Цього року на конкурс було представлено 51 зразок від 19 українських виробників. Серед них відомі українські торгові марки – Технок, Оріон, Мир Лео, Тигрес люкс, Гойдалка, Hega, Kidsqo, Kidsori Toys та інші. Експертне журі було приємно вражене поданими на конкурс зразками, більшість з яких — розвиваючі технологічні іграшки, різноманітні конструктори, настільні ігри, набори для творчості, а також ляльки та м’які іграшки. Конкурсна продукція була представлена в експозиції на спеціальному стенді.

КОГО І ЗА ЩО НАГОРОДИЛИ

ки-п.jpg

ФОП Пелих, ТМ Kidsqo за 1 місце в номінації КРАЩА М’ЯКА ІГРАШКА за Ведмідь Маршмеллоу, Мишеня Сніффі, Корова Хлоя. Чудові іграшки! Вдалі образи, приємні на дотик, гарно набиті. Перевагою є те, що можна одягати та роздягати тваринок. Вдало використані магніти.

ФО-П Федик, Арт майстерня "Хлоя" в номінації КРАЩА М’ЯКА ІГРАШКА за 2 місце за іграшку Єдиноріг стильняшка. Вдале волосся, з яким можна взаємодіяти, заплітати. І стильна спідничка, яку можна знімати та надягати.

ФОП Гуліцька, ТМ Hega за 1 місце в номінації КРАЩА РОЗВИВАЛЬНА ІГРАШКА за рамку-вкладиш «Інтерактивний набір машинок №1». Вдала вкладка для розвитку дрібної моторики та логічного, образного, технічного мислення.

ФОП Молєв, ТМ Kidsori Toys за 2 місце за іграшку Бізіборд Світ тварин. Чудова розвивальна дошка. Всі елементи гарно зафіксовані на дошці. Таких повинно бути багато!

ТОВ «Інтелком», ТМ Технок в номінації КРАЩА СЮЖЕТНА ІГРАШКА за 1 місце за іграшку Кухня. Дуже реалістична інтерактивна кухня, з великим асортиментом посуду для приготування їжі та чаювання.

ТОВ «Інтелком», ТМ Технок у номінації КРАЩА ТРАНСПОРТНА ІГРАШКА за 2 місце за іграшку Самоскид. Оригінальний дизайн. Розміри відповідають віку. Великі прохідні колеса та місткий кузов.

ТОВ «Оріон» у номінації КРАЩА ТРАНСПОРТНА ІГРАШКА за 1 місце з іграшкою Трактор Техас молоковоз. Іграшка виготовлена з якісного матеріалу. Гарно, що можна набирати і виливати водичку, що важливо для розвитку фантазії. Якісний пластик.

ТОВ «Оріон» в номінації КРАЩА СЮЖЕТНА ІГРАШКА за 2 місце за іграшку «Плита». Велика плита, яка прекрасно розвиватиме фантазію дитині. Також має звукові ефекти й набір необхідного посуду.

ТОВ «Оріон» у номінації КРАЩА ТРАДИЦІЙНА ІГРАШКА за 3 місце за іграшку Барабан великий. Музичний інструмент, який розвиватиме у дитини відчуття ритму. Займе на тривалий час і стане однією з улюблених шумових іграшок.

ТОВ «Чуді Сам» в номінації КРАЩА ТРАДИЦІЙНА ІГРАШКА за 1 місце за Ляльку Мілана модниця. Чудова лялька Мілана обов’язково сподобається маленькій дівчинці. Ляльці можна робити зачіску, залучати до різних ігор, що розвиватимуть фантазію та творчість.

ТОВ «Чуді Сам» в номінації КРАЩІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 3 місце за полімерний слайм KINETIC SLIME. Повітряна маса для ліплення ніжних відтінків, не засихає, добре тримає зліплені фігурки.

ФОП Гоголь, ТМ Гойдалка в номінації КРАЩА ТРАДИЦІЙНА ІГРАШКА за 2 місце за дерев’яну Гойдалку (коник), яка виготовлена зі зносостійкого, екологічно чистого дерева. Сідло, міцно прикріплені ручки, за які малюк буде утримуватися під час катання, все в цій іграшці продумано.

ТОВ «Тигрес-Люкс» у номінації КРАЩА ТРАНСПОРТНА ІГРАШКА за 3 місце за Автомобіль Mercedes-Bens-Sprinter бортовий з лаветою. Багато рухомих елементів. Чудово доповнить колекцію автомобілів у хлопчиків.

ТОВ «Тигрес-Люкс» в номінації ГЛЯДАЦЬКА СИМПАТІЯ за 1 місце за підголовник Єдиноріг «Лілу». Стильний та красивий підголівник для подорожей, гри чи декору дитячої кімнати

ТОВ «Тигрес-Люкс» в номінації КРАЩА М’ЯКА ІГРАШКА за 3 місце за іграшку Єдиноріг Лілу. Приємні пастельні кольори, трендовий образ, приємна на дотик.

ТзОВ «Фабрика перших фантазій», ТМ Moon Light Clay у номінації КРАЩИЙ НАБІР ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 1 місце за Набір легкого стрибаючого пластиліну. Надзвичайно легкий пластилін. Навіть без динозаврика, дуже функціональний. І ми перевірили, дійсно стрибає!

ПП МИР ЛЕО в номінації КРАЩИЙ АСОРТИМЕНТ. Асортимент «STRATEG» активно розширюється, постійно веде активний пошук нових ідей. Талановиті дизайнери і художники створюють ексклюзивні шедеври.

ПП МИР ЛЕО у номінації КРАЩИЙ НАБІР ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 2 місце за Набір для творчості «Gami Glay». Дуже хороший пластилін. Він пластичний, легко приймає будь-яку форму, приємний на дотик, відмінно тягнеться, але водночас не забруднює руки.

ПП МИР ЛЕО у номінації КРАЩИЙ НАБІР ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 3 місце за Набір для творчості «Savana». Пластична маса, що складається з натурального піску, пов'язаного в одну масу полімером, нагадує вологий пісок на пляжі. В наборі є формочки тварин.

ПП МИР ЛЕО в номінації КРАЩА ЕКОНОМІЧНА ГРА за 2 місце за настільну гру «Monostrategy». Це інтерактивна гра, що знайомить з основами капіталістичної економіки, навчає аналізу, дає змогу розвинути стратегічне мислення.

ПП МИР ЛЕО в номінації НАЙКРАЩА ГРА-ВІКТОРИНА за настільну гру-вікторину «ЛогіТеп». Настільна гра-вікторина, що захоплює. Завдяки каверзним запитанням всі гравці беруть участь у цікавих дискусіях і згадують базові шкільні знання.

ПП МИР ЛЕО в номінації КРАЩА НАСТІЛЬНА СПОРТИВНА ІГРАШКА за настільну гру «Froggy pool». Весела класична гра з перешкодами для жабок, з використанням кінетичного піску.

ПП МИР ЛЕО в номінації КРАЩА КВЕСТ-ГРА за настільну гру «Mr.Vamp». Дає можливість працювати з геймерами й зменшувати комп’ютерну залежність.

DANKO-TOYS в номінації КРАЩІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 1 місце за креативну творчість «Stretch Sand». Надзвичайно приємна за відчуттями маса. Не липка, але дуже пластична. Хочеться з нею грати.

DANKO-TOYS в номінації КРАЩІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ за 2 місце за в'язку масу «Mega Stretch Slime». Одна з найпопулярніших іграшок сьогодні – слизька, кольорова, пластична маса яскравих кольорів.

DANKO-TOYS в номінації КРАЩА ГРА ДЛЯ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ за розважальну гру «КубикУм». Інтелектуальна логічна гра, допоможе збільшити словниковий запас, розвинути фантазію, і вміння висловлювати свої думки.

ФОП Молєв, ТМ Kidsori Toys в номінації ГЛЯДАЦЬКА СИМПАТІЯ за 2 місце – Бізіборд «Світ Тварин». Багатогранно розвивальна іграшка, яка допомагає виробляти і розвивати необхідні навички дрібної моторики, а також логічні, ігрові та побутові навички у дітей.

ТОВ «КФІ «ЕНЕРГІЯ ПЛЮС» в номінації КРАЩА ЕКОНОМІЧНА ГРА за 1 місце за гру «Господар лісу». Монополія для найменших.

ТОВ «КФІ «ЕНЕРГІЯ ПЛЮС» у номінації КРАЩА НАВЧАЛЬНА ГРА (СЕРІЯ) за Серію ігор «Для розумників». Доступні за ціною, яскраві, привабливі ігри. Вдалий набір з вивчення годинника. Зорієнтованість на широкий асортимент настільних ігор навчально-розважального характеру.

ТАКА МАКА, бюро ігор у номінації КРАЩА РОЗВИВАЛЬНА ГРА за 1 місце за Настільні ігри «Кісткогриз», «Котолапка», «Кокочвяк». Чудова серія ігор «Сідай і грай». Прості правила, веселі. Високого рівня робота художника в кожній з трьох ігор. Найбільше вразила саме «Котолапка».

ТАКА МАКА, бюро ігор в номінації КРАЩА ТАКТИЧНА ГРА за настільну гру «Марсолови». Стратегічна гра цікава як дітям так і дорослим, які охоче вирушать у подорож на Марс і перетворяться у справжніх Мисливців.

ФО-П ОСТАПЕНКО, ARTOS GAMES у номінації КРАЩА РОЗВИВАЛЬНА ГРА за 2 місце за гру Дуплет. Вдалий аналог «Добл», чудово розвиває увагу та швидкість реакцій.

ФО-П ОСТАПЕНКО, ARTOS GAMES в номінації КРАЩА НАСТІЛЬНА ГЕОГРАФІЧНА ГРА за ігри «Галопом по світу» та «Навколо світу». Чудові географічні ігри гравцям необхідно якнайшвидше пройти маршрут, котрий вони самі складуть, містами світу.

ТОВ «Бомбат Гейм» в номінації КРАЩА СІМЕЙНА ГРА (ОСУЧАСНЕНА КЛАСИКА) за настільну гру «Dino Battle». Сімейна гра на логіку, зручного компактного розміру, зручно брати з собою в подорожі. Чудова робота дизайнера чи художника.

ТОВ ГАДЖЕТМАГ у номінації КРАЩА ТЕАТРАЛЬНА ІГРАШКА за набір для гри «Театр казкова тінь». Чудова ідея. Легко та швидко можна зібрати усі елементи. Дарує відчуття режисера справжнього казкового дійства, учасниками якого можуть бути як діти, так і дорослі. В першу чергу розвиток фантазії та мовлення.

ТОВ ГАДЖЕТМАГ в номінації КРАЩА ІГРАШКА ДЛЯ ДОСЛІДНО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ за електронні конструктори «Омка» та «Кібер кодер». «Омка» – всередині коробочки є все необхідне, щоб навчити малюка власними руками створювати справжні електронні пристрої. Електронний конструктор “КиберКодер” – набір на основі мікроконтролера Arduino для вивчення електроніки та програмування на мові C/C++.

ФОП Сосновський, Art play в номінації КРАЩА ЕКО-ІГРАШКА за шестикутний світловий стіл для малювання піском з навчальним набором інструментів. Стіл для малювання піском Art&Play чудовий засіб для арт-терапії, корекційно-розвивальної роботи психологів, психотерапевтів, логопедів. Вдала конструкція з можливістю регулювання за висотою. Виробляйте більше таких столів з піском, оскільки це прекрасна пісочна терапія не лише для дітей, але й для особливих діток, і дорослих.

Бажаємо вам розвитку, нових ідей, перемог і до зустрічі наступного року!

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки