---
Все буде Україна!

Учасник осінньої виставки ТОВ "Літтл Хауз" представляє нові колекції

11.07.2018

ТОВ "Літтл Хауз" ексклюзивно представляє в Україні всесвітньо відомі бренди дитячого одягу та іграшок преміум класу: Steiff, Sanetta, Falke, Elsy і ін.

Компанія хоче познайомити Вас з брендом дитячої білизни та домашнього одягу німецького виробника - Sanetta. Бренд - еталон в світі натільної дитячої білизни! Він прекрасний у своїй елегантності, вишуканості і простоті одночасно.

Sanetta - сімейна компанія в третьому поколінні, головною метою якої є створення одягу для наймиліших, але разом з тим найбільш тендітних і вразливих людей на світі. Фабрики, де виробляються основні колекції компанії, розташовані тільки в Європі. Це гарантує високу якість і особливу увагу до деталей. З моменту заснування компанія вимоглива до питань якості, екологічності та стилю.

Асортимент марки складається з: нижньої білизни (труси, майки, футболки, топи, бюстгальтери), піжам, халатів, одягу для спорту, дому та відпочинку.

Вікова лінійка: від народження до підлітка. Нова колекція для дівчаток виконана в білих, легких сірих і відтінках сріблястого меланжу з використанням мінімалістичних малюнків, люрексових ниток і стриманих принтів. Колекція одягу для хлопчиків затягує в світ гоночних пригод і морських подорожей. Дизайнери надихнулися мотоспортом з його характерними принтами і сміливими іміджами. Відтінки тканин - опівнічний синій, бургунд, меланж.

Ще одна лінійка в колекції Sanetta - Street Live - виконана у відтінках антрациту, кольору металу і трендового оливкового. Тонкі неонові відблиски органічно вплетені в повсякденні лукі. Використання камуфляжного принта в незвичайних відтінках притягує погляд і дозволяє піжамам і домашньому одягу Sanetta залишатися актуальними в кожному сезоні.

Уже зовсім скоро ви зможете дізнатися про всі новинки на виставці дитячої моди формату "бізнес для бізнесу" - CHILDREN'S FASHION FAIR, яка відбудеться 11-13 вересня, м Київ, МВЦ.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки