---
Все буде Україна!

BABY EXPO – на Paperworld до Франкфурта-на-Майні. По досвід, враження, емоції і друзів!

27.01.2019

По досвід, враження, емоції і друзів!

За вікном мороз лютує, а в офісі BABY EXPO гаряче, як у спеку. Ми дедалі ближче до найважливішої події року – BABY EXPO 2019.

Емоційний заряд підсилюється підготовкою до відвідин двох масштабних міжнародних заходів, які днями відбудуться у Німеччині. Цікавих, захоплюючих, неперевершених. Інформаційно, пізнавально.

Перший – поїздка керівника та менеджера по роботі з іноземними клієнтами команди BABY EXPO на найбільшу міжнародну виставку канцелярських і офісних товарів, паперових виробів, шкільних товарів та сувенірів Paperworld, яка відбудеться 26–29 січня у Франкфурті.

Команда BABY EXPO – постійні відвідувачі Paperworld. Минулого року наші колеги привезли з неймовірно масштабної виставки товарів захоплюючі враження і нові контакти.

Звісно, представників BABY EXPO передусім цікавив сегмент дитячої продукції – останні тенденції на ринку товарів для школи та школярів: сумки, портфелі, пенали, зошити, папки, матеріали для малювання тощо. Однак, вони залюбки знайомились і з величезним асортиментом офісних товарів. Ви тільки уявіть собі цей розмах: 13 павільйонів Виставкового центру Франкфурта!

Цьогоріч організатори Paperworld не зраджують своїм традиціям. Понад 1660 провідних світових виробників та інноваційних стартапів покажуть, яке майбутнє чекає сучасні офіси і приватні сектори паперу та канцелярських товарів.

На виставці будуть представлені останні новинки та тенденції в індустрії канцелярських товарів, малювання та упаковки, що цікаво і нам, як представникам виставки дитячих товарів.

Новим у 2019 році є імпульсна галузь «Навчання майбутньому», де все обертається навколо початкових концепцій навчання та навчання протягом усього життя.

Цьогоріч міжнародна виставка Paperworld загострить свою увагу на далекоглядних офісних та канцелярських тенденціях з новою концепцією.

Минулого року представників BABY EXPO неймовірно вразив інноваційний форум «Офіс майбутнього». Передусім тим, що робив акцент на товарах для здоров’я людей.

Словом, що далі дізнаєшся – то більше хочеться жити і працювати в «офісах майбутнього», користуватися «здоровими» товарами і бути на вістрі життя.

Команда BABY EXPO – уже в дорозі до Франкфурта-на-Майні. Якою погодою їх зустріне Німеччина? Однозначно поміркованою, як і самі німці.

А ось на виставці Paperworld на них знову чекає суцільна спека: шквал пристрастей, емоцій, неперевершених вражень. На такій піднесеній хвилі чекайте репортажів від BABY EXPO з місця події.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки