---
Все буде Україна!

Зі святом теплих відчуттів! З Днем обіймів, друзі!

20.01.2019
Зі святом теплих відчуттів! З Днем обіймів, друзі!

Ви некоректно поговорили з колегою, нагримали на дитину чи образили друга? Підійдіть і обніміть їх. Просто так, нічого не пояснюючи. І ваші стосунки заграють новими барвами. Тим паче і привід для цього не буденний – Міжнародний день обіймів. Ось уже понад 30 років весь світ щорічно святкує його 21 січня.

І хоча для обіймів, вибачень і просто висловлення своїх почуттів не мають бути спеціально установлені дати, тим паче міжнародні, це привід зайвий раз нагадати нашим близьким, колегам, друзям, знайомим про те, що ми часто забуваємо сказати у буденній круговерті. Як важливо, що вони є в нашому житті, як ми їх любимо, поважаємо, цінуємо. Просто, обіймами, без слів подякувати за все.

До того ж, стверджують психологи, під час обіймів ми обмінюємося не тільки душевним теплом, показуємо свою прихильність і щирі почуття, а й отримуємо величезну користь для здоров’я. Адже обійми є своєрідним «еліксиром» молодості та довголіття.

Теплі дружні дотики, що не мають інтимної підоснови, зміцнюють імунітет, стимулюють центральну нервову систему, підвищують у людському організмі рівень гемоглобіну, а також окситоцину – гормону, що відповідає за задоволення і доброзичливе ставлення до інших людей.

Обійми допомагають кожній людині відчути впевненість у тому, що вона потрібна і любима, підвищують самооцінку, приносять позитивні емоції, позбавляють внутрішніх страхів, комплексів і депресії.

Ми так само, на відстані, подумки обіймаємо усіх друзів, партнерів, колег BABY EXPO і передаємо в обіймах свої найкращі емоційні посили.

Нехай вони принесуть вам море позитиву, заряд енергії і бадьорості, теплі, добрі, незабутні відчуття.

З нетерпінням чекаємо вас на BABY EXPO 2019, яка подарує нам живі весняні обійми і неперевершені емоції.

Слідкуйте за нами:

стати учасником виставки